Sponsoring

Sponsoring

Zonder onze sponsors zou Badminton Club Vrijuit niet in staat zijn badminton te spelen op speel– en breedtesport niveau, zoals wij dat momenteel doen. Wij danken onze sponsors (zie kolom hiernaast) daar hartelijk voor, hopen op een jarenlange relatie met hen en bevelen al onze leden en bezoekers van deze website aan de producten en diensten van deze bedrijven te gaan of te blijven gebruiken en hen aan familie, vrienden en relaties aan te bevelen.

 

Ingenieursburo Meijer & Joustra B.V.

IIngenieursburo Meijer & Joustra BVngenieursburo Meijer & Joustra BV is een modern, jong en dynamisch bureau, dat sinds 1999 actief is in de advisering van bouwconstructies. Met een team van 10 medewerkers vanuit ons centraal gelegen vestiging in Heerenveen leveren wij een bijdrage aan het proces in onder andere de utiliteitsbouw (scholen, gemeentehuizen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen), woningbouw (laag- en hoogbouw) en prefab betonindustrie.

Uitgangspunten in onze bedrijfsvoering zijn naast een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, onze flexibiliteit en meedenkend vermogen. Voor meer informatie over ons bedrijf en gerealiseerde projecten: Kijk op www.imj.nl