Senioren

Senioren

Speeltijden

Onze reguliere speeltijden zijn maandagavond en woensdagavond, behalve de feestdagen en in de zomervakantie, kan er worden gespeeld. Op maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur, of bij een competitiewedstrijd tot 23:00 uur. Op woensdagavond van 21:00 tot 22:30 uur. We hebben elke speelavond de beschikking over een volledige zaal met 12 banen.

Op de maandagavond wordt er training gegeven. Naast het trainen wordt er tijdens deze speelavonden ingedeeld, zodat er onderling wedstrijden kunnen worden gespeeld. Voor het indelen wordt een indeelsysteem gebruikt. Indelen gebeurt zoveel mogelijk aan de hand van speelniveau en/of team indelingen om gelijkwaardige partijen te krijgen. Meestal zijn dat mixen of dubbel partijen.

Op woensdagavond is er vrij spelen.

Op zaterdagen waarop onze competitieteams hun thuiswedstrijden spelen in Sportstad, hebben we de hele zaal beschikbaar van 9:15 tot 13:00 uur. Slechts een deel daarvan wordt gebruikt, daarom kunnen we vrij spelen op die dagen.

Kijk op de kalender voor actuele data.

Training

Op maandagavond vindt er ook training plaats aan verschillende groepen. Iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven doet mee aan deze training. Er zijn maximaal 3 banen beschikbaar, afhankelijk van het aantal deelnemers.

De training staat onder leiding van een ervaren trainer.

De trainingstijden zijn als volgt:

  • 20:20 – 21:00: trainingsgroep 1 beginners
  • 20:20 – 21:00: trainingsgroep 2 recreanten
  • 21:00 – 21:40: training groep 3 gevorderden/competitiespelers

De eerste en tweede trainingsgroep trainen om en om. Dus de ene week trainen de beginners, en kunnen recreanten de hele avond vrij spelen. En de andere week trainen de recreanten, en kunnen de beginners de hele avond vrij spelen. Gevorderden/competitiespelers hebben wel elke week training.

De trainingsperiode voor de senioren loopt vanaf het begin van het seizoen tot eind mei.