Mogelijkheden

Mogelijkheden

Bij de Badminton Club Vrijuit Heerenveen, spelend in Sportstad Heerenveen, zijn er legio sponsormogelijkheden, zoals:

  • teamsponsoring van de regionale seniorenteams
  • sponsoring van de jeugdafdeling
  • toernooisponsoring
  • materiaalsponsoring shuttles
  • adverteren op onze website
  • adverteren in onze nieuwbrief
  • sponsoring van de kleding

Bij al deze vormen van sponsoring geldt dat de bedrijfslogo’s van de sponsors afwisselend worden geplaatst bij de kopij op de website van de vereniging en standaard worden geplaatst op de overzichtpagina van de sponsors.

Voorts is het zo dat als u als sponsor speciale wensen heeft, er altijd nauwgezet gekeken wordt of deze wensen vervuld kunnen worden. Kortom de vereniging probeert maatwerk te leveren.

Sponsormogelijkheden m.b.t. de website
Badminton Club Vrijuit Heerenveen heeft een actuele website die goed bezocht wordt en waar een ieder van alles kan vinden over de vereniging.

Als u gaat adverteren op onze website wordt uw logo en/of de bedrijfnaam vermeld op de sponsorpagina van de website. Het aanklikken van uw sponsorlogo betekent dat men automatisch naar uw website wordt geloodst. Daarnaast rouleert uw advertentie over alle websitepagina’s en ook daar is één klik voldoende om op uw website te komen.

U kunt al adverteren op onze website vanaf  € 25,– per jaar .

Verder brengen wij regelmatig nieuwsbrieven uit die we mailen naar onze 110 leden. De nieuwsbrieven zijn onderverdeeld in een jeugd nieuwsbrief en een senioren nieuwsbrief. U kunt met uw logo en/of bedrijfsnaam in onze nieuwsbrief vermeld staan. Een vermelding in de nieuwsbrief rekenen € 10 per keer.

Verder kunt u voor € 50 per jaar onze club sponsoren, hiervoor heeft u een vermelding en een link op onze website en uw logo met link op onze nieuwsbrief (3x). Ook kunt u onze competitieteams steunen, dit als shirtsponsor.


Als u meer informatie wilt over sponsoring van onze vereniging, neemt u dan contact op met onze voorzitter, via e-mail.