Toernooien

Toernooien

  Regiotoernooi 17 maart in Workum  
 

Vandaag was het laatste regiotoernooi. Maar dan ook echt de allerlaatste. We stoppen helaas met deze regiotoernooien omdat er te weinig deelname is. Dit komt omdat de competitiespelers niet mee mogen doen. Volgend jaar gaan we nieuwe toernooien zoeken waar iedereen aan mee kan doen. Maar nu dus de laatste rit naar Workum. Met Sanne, Esmay en hun trouwe supporters. Er waren weer super spannende wedstrijden bij. Soms met maar 1 of 2 punten verschil. De meiden hebben ontzettend hun best gedaan! Petje af. Zoals gebruikelijk bij het laatste toernooi kreeg iedereen weer een muntje om wat lekkers uit de kantine te halen. De prijsuitreiking ging nu niet alleen om de winnaars van vandaag, maar ook de winnaars van alle toernooien bij elkaar opgeteld. En natuurlijk de mega grote beker voor de vereniging die het het beste heeft gedaan. Franeker ging er dit jaar met de beker vandoor.
Klik hier voor de foto's.
 

 
  DPC toernooi 4 maart 2017 in Leeuwarden  
 

Op zaterdag 4 maart zijn we met 6 jeugdleden van BC Vrij Uit naar Leeuwarden geweest voor het DPC-toernooi. Er werd weer gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën en in poules in enkel, dubbel en mix. Omdat sommige leeftijdscategorieën te weinig deelnemers hadden werden poules samengevoegd.

Maud speelde haar enkelpartij in haar leeftijdscategorie en drong daarmee door naar de finale. Ze eindigde als tweede! Tim en Maud speelden samen de dubbelpartijen en werden hiermee tweede.
Arjen en Dennis speelden in de herendubbel ontzettend spannende partijen, maar hadden het geluk steeds net niet aan hun kant. De herenenkels werden voor Tim, Dennis en Arjen gespeeld, helaas net niet genoeg voor de finale poule.
Klaske en Silke hebben in de damesdubbel poule gestreden voor wat ze waard waren. Hun poule was erg zwaar. Geen schande om dan te verliezen. Klaske won nog een enkelpartij.

 

 
  DPC toernooi 4 februari 2017 in Meppel   
 

Op zaterdag 4 februari reisden we met 6 jeugdleden af naar het DPC toernooi in Meppel. Een toernooi waarbijj in verschillende leeftijdscategorieën gespeeld werd in de vormen enkel, dubbel en mix. Maud en Patrick startten al vroeg met hun enkel partijen. Patrick won een wedstrijd in de poule maar dat was helaas niet voldoende voor een finaleplaats. Maud won alle wedstrijden in haar poule en speelde de finale. En die won ze!  Arjen en Dennis mochten wat later beginnen aan hun enkelspel. Arjen verloor helaas z’n wedstrijden. Dennis won alle partijen in de poule en kwam tot de  halve finale. Na een spannende driesetter ging z’n tegenstander er toch met de punten vandoor.

’s Middags was het tijd voor dubbels en de mix. Arjen en Dennis wonnen in hun poule beide wedstrijden en gingen door naar de finale. Na mooie wedstrijden met spannende rally’s werden ze uiteindelijk tweede. Helaas verloren Patrick en Mischa hun herendubbel. Maud en Tim speelden mix en wonnen twee wedstrijden in hun poule. Ze eindigden daarmee als derde.

Iedereen heeft weer ontzettend z’n best gedaan! Al met al was het een gezellige maar toch ook wel een vermoeiende dag.

Het volgend DPC-toernooi is op 4 maart in Leeuwarden. Je kunt je via deze link opgeven tot 20 februari. Bij het aanmeldproces wordt gevraagd om je te registreren met een e-mail adres en wachtwoord.

  

 

 
  Regiotoernooi 14 januari 2017 in Heerenveen  
 

Een thuiswedstrijd deze keer! En dat was te merken aan het deelnemersaantal. 

Regiotoernooi 14 januari 2017

Op papier zouden maar liefst 16 jeugdspelers van BC VrijUit meedoen. Een mooi aantal! Helaas hadden we een ziekmelding en 2 spelers kwamen niet opdagen. Allemaal in de C poule. Ook andere verenigingen hadden te maken met ziekmeldingen. Een behoorlijke uitdaging voor de organisatie om het weer rond te krijgen. Dit zorgde voor de nodige vertraging; er moesten veel invallers gezocht worden. Maar dat mocht de pret niet drukken!
Voor veel spelers was het hun eerste toernooi. Best wel spannend om in zo’n volle zaal wedstrijden te spelen met en tegen spelers die je niet kent. Alle jeugdleden hebben ontzettend hun best gedaan. Wat de uitslag ook was, winst of verlies, iedereen had er plezier in.

Dat sporten gezond is weten jullie allemaal. En bij gezond leven hoort natuurlijk ook gezond eten. Daarom waren we erg  blij met de sponsoring van een krat overheerlijk fruit door Poiesz Supermarkten. Een mooie actie!

Omdat we wat later klaar waren met het toernooi dan gepland, schoot de prijsuitreiking er helaas een beetje bij in. In sneltreinvaart werden de medailles uitgereikt. O.a. aan onze eigen Abner die 2e werd in de C poule! Gefeliciteerd Abner!

Wij hebben weer een gezellige sportieve middag gehad. Iedereen die meegedaan heeft ontzettend bedankt!

Het volgende toernooi  is op 11 februari in Bolsward. Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een mail naar jildau.haga@upcmail.nl. Is vervoer een probleem, meld het dan even. Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden.

Klik hier voor de foto’s.

 

 
  Oliebollen toernooi Appelscha 30 december 2016
 
 
 

Op vrijdag 30 december vond het oliebollen toernooi plaats in Appelscha. 

Van onze vereniging deden 4 jeugleden mee. Het was een zeer geslaagd toernooi! In de categorie 12 en 13 jarigen ging Patrick er met de 1e prijs vandoor en Maud met de 4e. Bij de 14, 15 en 16 jarigen werd Arjen 3e en Klaske 6e. Eensuper prestatie van de 4 jeugdleden!

Klik hier voor het verslag en de foto's van die dag. 

 

 

 
  Regiotoernooi 19 november 2016 Lemmer  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 19 november vond het tweede regiotoernooi uit de serie van 5 plaats. Deze keer reisden we af naar Lemmer. Sanna deed als enige van onze vereniging mee. Stoer hoor. Nog maar net lid en dan al mee doen aan het toernooi. En dan ook nog eens hartstikke goed spelen. Wat een top prestatie van Sanna!

De zaal werd opgevrolijkt door prachtige spandoeken van bijna alle verenigingen. Vandaag was dan ook de prijsuitreiking van het mooiste spandoek van de regiotoernooien. De eerste prijs ging naar Lemmer. Die van ons kreeg een vijfde plek en leverde een doos met heerlijke chocolaatjes op. Die gaan we maandagavond natuurlijk lekker opeten!

Het volgende Regiotoernooi is op 14 januari in Heerenveen. Een thuiswedstrijd. We gaan er dan ook van uit dat iedereen die niet competitie speelt mee doet! Heb je je nog niet opgegeven? Vul dan snel dit aanmeldformulier in.

Klik hier voor de foto’s.

 

 
  Regiotoernooi 29 oktober 2016 Makkum  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 29 oktober vond in Makkum het eerste regiotoernooi van het nieuwe badmintonseizoen plaats. Met slechts 1 deelnemer van onze vereniging! Jammer hoor. Esmay was zo stoer om als enige deelnemer, samen met haar moeder en zusje, af te reizen naar Makkum. Esmay had het laatste toernooi een medaille gewonnen en ging daardoor naar een zwaardere poule. En dat is toch wel even wennen. Maar wat heeft ze haar best gedaan!

 
We hopen voor de komende regiotoernooien natuurlijk op meer deelname van de niet-competitiespelers. Het eerstvolgende toernooi is op 19 november in Lemmer. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen? Vul dan dit aanmeldformulier in. Is vervoer een probleem, laat het ons weten.  Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden.

Iedere vereniging heeft een spandoek gemaakt. Ook onze vereniging. Tijdens het volgende toernooi in Lemmer wordt het mooste spandoek gekozen. De vereniging van het winnende spandoek krijgt een prijs. Nog meer reden om je vooral op te geven!

Klik hier voor de foto’s.
 

 
  Regiotoernooien 2016/2017  
 

Ook dit jaar organiseren we samen met een aantal andere Friese badmintonverenigingen 5 toernooien voor badmintonspelers van 8 tot 18 jaar. Wat is er leuker dan echte wedstrijden te spelen met en tegen jeugdleden van andere verenigingen in andere plaatsen. Je leert er veel van, je ontmoet andere jongens en meisjes die ook van badminton houden én je kunt medailles winnen. Voorwaarde is dat je kunt opslaan en dat je de shuttle tenminste 1 keer terug kunt slaan. Maar dat is voor jullie geen probleem!
Helaas mogen jeugdleden die competitie spelen in de derde klasse of hoger niet meedoen. Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Om ook die jeugdleden een kans te geven om aan toernooien mee te doen, hebben we 4 toernooien uitgezocht bij verenigingen die lid zijn van de Nederlandse Badminton Bond. Aan deze toernooien kan overigens iedereen mee doen. Dus speel je geen competitie, dan kun je aan alle 9 toernooien meedoen als je wilt!

Hieronder de data van de 5 regio toernooien (NIET voor competitiespelers team J1, J2 en J3):

 
 
 Datum  Tijd  Plaats
 29 oktober 2016  12.00 – 17.00 uur  Makkum
 19 november 2016  12.00 – 16.00 uur  Lemmer
 14 januari 2017  12.00 – 16.00 uur  Heerenveen
 11 februari 2017  11.30! – 16.00 uur  Bolsward
 18 maart 2017  12.00 – 16.00 uur  Workum
 
 

 

Hieronder de data van de 4 toernooien van verenigingen die lid zijn van Badminton.NL (voor iedereen):

 
 
 Datum  Tijd  Plaats
 30 december 2016  13.00 – 17.00 uur   Appelscha
 4 februari 2017  09.00 – 17.30 uur   Meppel
 1 april 2017  09.00 – 13.00 uur   Meppel
 15 april 2017  09.00 – 13.00 uur   Wolvega
 
 

 

De kosten bedragen 3,- per toernooi. Mocht je geen vervoer hebben, geef het dan even aan, dan kunnen we ervoor zorgen dat je met iemand mee kunt rijden. Heb je wel vervoer, dan horen we graag of je nog iemand mee kunt nemen.

Je kunt je via dit aanmeldformulier opgeven voor de toernooien. Let op, je aanmelding voor een toernooi moet  uiterlijk 10 dagen voor de toernooidatum binnen zijn.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:
Jildau Haga, 06 12 68 16 14 / 0513-623982
Hennie Poortinga, 06 52 71 48 18 / 0513-628609
Henk Liemburg, 06 23 55 87 49  

 
   
  Regiotoernooi Workum 19 maart 2016  
 

Dit was alweer het laatste regiotoernooi van dit seizoen. Het zit er helaas weer op. Deze keer hebben we met 17 jeugdleden van onze vereniging meegedaan. De zaal werd opgesierd met spandoeken van de verschillende verenigingen. Ook ons spandoek had een mooi plekje. Wees eerlijk, het was toch de mooiste van allemaalJ. Met dank aan onze superbegeleiders Tiny en Tineke!
Veel van onze spelers waren in de C poule ingedeeld. Dit zorgde er voor dat we zelfs een wedstrijd hadden met alleen maar Vrij Uit spelers! Alsof het een willekeurige maandag avond was.

We vielen weer goed in de prijzen. Niet alleen de winnaars van dit toernooi kregen een prijs. Ook waren er prijzen voor de beste speler per poule van het afgelopen seizoen. Bovendien kreeg iedere deelnemer een vaantje.  En als klap op de vuurpijl werd natuurlijk  de grote beker voor de vereniging met het beste totaal resultaat weer uitgereikt. Die beker ging deze keer naar Balk. Heerenveen eindigde als 4e. Een prachtige score!
Hieronder alle prijswinnaars.
Poule B: 1e prijs Stefan Feenstra, 3e prijs Esmay Terpstra
Poule C: 2 prijs Nienke Sikkema, 3e prijs Maud Boonstra
Poule G: 1e prijs Tjeerd-Jan Heida
Dennis en Tjeerd-Jan kregen ook nog eens een prijs voor de beste speler in hun poule van het afgelopen seizoen.

Omdat dit het laatste toernooi was kregen alle deelnemers een muntje voor een lekkere versnapering.  Het was weer een fantastische dag. Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen!

Ook dit toernooi heeft onze vaste huisfotograaf René Boonstra weer prachtige foto’s gemaakt. Je vindt ze hier.
 

 
  Regiotoernooi Franeker 20 februari 2016  
 

Zaterdag 20 februari reisden we met 11 jeugdleden af naar de mooie stad Franeker. Helaas hebben we daar niet veel gezien. Sporthal de Trije was vandaag ons domein. In een hal die een paar graden warmer was dan de buitentemperatuur. De fans op de tribune hielden de jas aan. Er werd zelfs iemand met een muts gesignaleerd. Geen overbodig luxe. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vol enthousiasme gingen de jeugdleden van start. Allemaal met het doel om een mooie partij te spelen en punten te pakken. Dat dat niet altijd lukt is soms zuur. Maar wat doe je als je met iemand speelt die de hele partij op z’n plek blijft staan? Niets dus. Je verlies nemen en weer doorgaan. Gelukkig waren er ook hele spannende partijen waarbij het tot het laatst onzeker was wie er zou winnen. Petje af voor al die partijen die jullie steeds weer met veel strijd aangingen!

Van de 11 deelnemers vielen er 4 in de prijzen. Een prachtige prestatie! Hieronder de jeugdleden die in de prijzen vielen.
Poule B: 3e prijs Abner Henneveld
Poule C: 2e prijs Patrick Veltman
Poule C: 3e prijs Delphin de Jong
Poule E: 1e prijs Dennis Postma
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Het volgende toernooi is op 19 maart in Workum. Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mail naar Jildau Haga. Is vervoer een probleem, meld het dan even. Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden. Klik hier voor de foto’s. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina.

 
  Regiotoernooi Heerenveen 16 januari 2016  
 

Zaterdag 16 januari, een dag waarop sneeuw en storm werd voorspeld. Gelukkig viel het mee en kon iedereen op tijd Sportstad Heerenveen bereiken. Maar liefst 100 kinderen deden mee aan het toernooi! Een hele organisatie. Onze vereniging was met 23 jeugdleden goed vertegenwoordigd. Harstikke mooi! Het was dan ook een thuiswedstrijd voor ons. Wat weer een spannende partijen waarbij nipt gewonnen of verloren werd. Maar ook wedstrijden met een groot niveau verschil waardoor er soms een verschil van ruim 30 punten was. Soms heb je gewoon pech met de indeling. Hou in de gaten dat je niet meer dan 20 punten verschil hebt. Alles er boven wordt niet meegerekend!

Iedereen die meedoet heeft wat ons betreft een medaille verdiend. Maar zo werkt het helaas niet. Alleen de eerste drie van iedere poule krijgen een prijs. Uiteindelijk hebben we 6 medailles in de wacht gesleept. Deze moesten snel uitgereikt worden want de basketballers stonden te trappelen om de zaal over te nemen. De  ballen vlogen ons letterlijk om de oren.

Hieronder de medaille winnaars:
Poule B: 2e prijs Stefan Feenstra
Poule C: 2e prijs Klaske Stilma
Poule D: 2e prijs Dennis Postma
Poule E: 1e prijs Tim Visser
Poule G: 1e prijs Tjeerd-Jan Heida

Allemaal van harte gefeliciteerd!

We hebben weer een fantastische middag gehad. Iedereen die meegedaan heeft ontzettend bedankt!

Het volgende toernooi is op 20 februari in Franeker. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mail naar Jildau Haga. Is vervoer een probleem,   meld het dan even. Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden.

Klik hier voor de foto's. Neem ook eens een kijkje op Facebook
 

 
  Regiotoernooi Bolsward 28 november 2015  
 

Op zaterdag 28 november vond het 2e toernooi van dit seizoen plaats. Met 10 jeugdleden reisden we af naar Bolsward. Deze keer hadden we alleen jeugdleden in de B en C poule. Dat betekende dat onze jeugdleden regelmatig tegen en met elkaar moesten spelen. Zelfs een keer een partij met alleen maar BC Vrij Uit spelers! Iedereen vocht weer voor wat ie waard was. Dit resulteerde in 3 medailles. In de B poule won Nienke de 1e prijs en Eline de 2e prijs. Nieuwkomer Dennis won in de C poule de 3e prijs. Gefeliciteerd allemaal! Eline kon haar prijs helaas niet in ontvangst nemen omdat ze nog een belangrijke taak had; vlagdrager bij SC Heerenveen. Dat gold ook voor Patrick. Maar goed dat ze dat gedaan hebben want daardoor won SC Heerenveen met 3-0!

Het was weer een leuke, sportieve en gezellige dag! Klik hier voor de foto’s van het toernooi.

Het eerstvolgende toernooi is op 16 januari in Heerenveen. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen, meld je dan aan bij Jildau Haga.

 

 
  Regiotoernooi Balk 3 oktober 2015  
 

De kop is eraf! Op 3 oktober vond het eerste regiotoernooi van het nieuwe badmintonseizoen plaats. Met maar liefst 13 jeugdlleden reisden we af naar Balk. Een mooi aantal op het totaal van 69 deelnemende jeugdleden. Er werd weer fanatiek gestreden om de felbegeerde punten. Vorig jaar speelden de meeste spelers in de A- en B- klasse. Dit jaar was de grootste groep ingedeeld in de C-klasse. Heel spannend was het voor Maud, die 3 wedstrijden won en 1 wedstrijd met 1 punt verschil verloor. Ze werd 4e en dus net geen medaille. Al met al leren we veel van deze toernooien. Tjeerd Jan ging er in de G poule met de tweede prijs vandoor. En Dave won in poule D ook de tweede prijs. Knappe prestatie heren! We hebben weer een leuke en sportieve dag gehad.

Klik hier voor de foto’s van het toernooi.

Als je met het volgende toernooi op 28 november in Boslward mee wilt doen en je hebt je nog niet opgegeven, dan kan dat nog tot 21 november bij je trainer of bij Jildau Haga.
 

 
  Regiotoernooi Workum 21 maart 2015  
 

Op 14 maart vond alweer het laatste regiotoernooi van dit seizoen plaats. En wat voor toernooi! Omdat het bestuur van de regiotoernooien 30 jaar bestond, werd er een jubileum toernooi georganiseerd. Wat er precies ging gebeuren, was vooraf niet bekend. Alleen dat we al om 10.30 uur aanwezig moesten zijn. Gelukkig waren de meeste deelnemers, ondanks de omleiding door een afgesloten brug, op tijd. De zaal was versierd, gezellige muziek klonk door de zaal en iedereen was in een opperbeste stemming. De ochtend begon met een clinic van de heren Dennis en Arless van BETA Badminton Entertainment. Dennis startte met een warming up terwijl opzwepende muziek uit de boxen schalde. Wat kan een warming up dan leuk zijn! Na deze pittige warming-up moesten de jeugdleden allerlei oefeningen doen, van loopoefeningen zonder racket tot verschillende slagen met racket.  Dennis legde alles enthousiast en met een grap en een grol uit. Hilarisch was de demonstratie van de beide heren waarbij ze o.a. gebruik maakten van een mega groot en een piepklein racket. En wat kunnen ze ontzettend goed badmintonnen! Al met al een fantastische clinic waar iedereen van genoten heeft.

Daarna werd het tijd voor het ‘serieuze werk’. Er moest immers nog een toernooi gespeeld worden. De wedstrijden werden weer fanatiek gespeeld, vaak met het zweet op het voorhoofd! Het resultaat mag er zijn. Alisha en Benjamin deden voor het eerst mee en pakten meteen de 2e en 3e prijs in poule A. Stefan won de eerste prijs in poule B en Mettina werd 1e in poule D. Een extra prijs was er voor Freek die over alle 5 regiotoernooien de beste was in poule B.  Gefeliciteerd allemaal! Natuurlijk heeft de rest ook ontzettend goed gespeeld. Daarom ontvangen alle deelnemers een vaantje. Van alle 9 verenigingen die meegedaan hebben is Heerenveen als 3e geëindigd. Een knappe prestatie van iedereen! De dag werd afgesloten met voor iedereen een gebakje en een mooie bidon. Het was weer een leuke, gezellige en sportieve middag! Klik hier voor de foto’s van het toernooi.

Ook volgend seizoen kun je weer meedoen aan de regiotoernooien. In september worden jullie hierover geïnformeerd.

 

 
  Regiotoernooi St. Annaparochie 17 januari 2015  
 

Met maar liefst 17 jeugdleden hebben we meegedaan aan het 3e regiotoernooi van dit seizoen. Deze keer in St. Annaparochie. Iedereen was mooi op tijd en had er zin in. Maar helaas…. in de zaal werd nog druk gevoetbald. Even na 12.00 uur konden we ons pas gaan omkleden. Maar dat mocht de pret niet drukken! Met veel enthousiasme speelde iedereen z’n 4 wedstrijden. Onder toeziend oog van onze trainer Jeffrey, die erg tevreden was over het spel van de Heerenveeners. In de A poule won Abner de 1e prijs en Martijn de 3e prijs. In de B poule werd Maud 2e. Gefeliciteerd prijswinnaars! Het was weer een super gezellige dag. Ben je benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier.
Als je met het volgende toernooi op 21 februari in Balk mee wilt doen en je hebt je nog niet opgegeven, dan kan dat nog tot 13 februari bij je trainer of bij Jildau Haga.

 
  Regiotoernooi Workum 22 november 2014  
 

Zaterdag 22 november zijn we met 13 jeugdleden afgereisd naar Workum voor het tweede regiotoernooi. Onder aanmoediging van ouders, begeleiders en trainer deden de jeugdleden hun best om zoveel mogelijk punten te scoren. In de A poule werd Stefan Feenstra 1e. De familie Heida sleepte 2 prijzen in de wacht; Mettina werd 1e in de C poule en broer Tjeerd Jan 1e in de E poule. Met al die andere prijzen mag er wel een prijzenkast aangeschaft worden! Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.
We hebben weer een ontzettend gezellige en sportieve dag gehad! Klik hier voor de foto’s.

Het volgende toernooi is op 17 januari in Sint Annaparochie. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen? Geef het dan door aan je trainer of aan Jildau Haga.

 
  Regiotoernooi Makkum 4 oktober 2014  
 

Op 4 oktober vond het eerste regiotoernooi van het nieuwe badmintonseizoen plaats. Op een prachtige mooie nazomerdag reden we met 11 jeugdleden naar Makkum. In totaal deden er 81 jeugdleden van 9 verschillende badmintonverenigingen mee aan het toernooi. Voor de meeste jeugdspelers van onze club was het hun eerste toernooi. Het was zweten geblazen in de veel te warme zaal. Maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen speelde zijn of haar 4 partijen fanatiek en met het zweet op het voorhoofd. En wat is het dan jammer dat je de hele wedstrijd voor staat en in de laatste seconde met 1 punt verschil verliest! Maar ook waren er partijen met meer dan 20 punten verschil. We hebben maar liefst 6 prijzen in de wacht gesleept. Een knappe prestatie!
In de A poule werd Abner 2e en Eline 3ee. In de B poule ging Patrick er met de eerste prijs vandoor, werd Freek gedeeld 2e en Myrthe 3e. In de C poule werd David gedeeld 1e.
Maar of je nu wel of niet een medaille hebt gewonnen: meedoen is belangrijker dan winnen!  We hebben een leuke, sportieve en gezellige dag gehad. Klik hier voor de foto’s.

Het volgende toernooi is op 22 november in Workum. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen? Geef het dan door aan je trainer of aan Jildau Haga.