Commissies

Commissies

Jeugdbegeleiding

Jan Aandewiel en Henk Liemburg zijn de jeugdbegeleiders. Zij zijn aanwezig op de speelavond van de jeugd en assisteren bij de training. Tevens zijn zij het aanspreekpunt voor de jeugd en organiseren ze de jeugdaktiviteiten.

Begeleiding training:

Trainer Senioren: Paul.

Trainer Junioren:  Jeffrey.   Jan Aandewiel, Henk Liemburg, Tiny van Amersfoort en Tineke van der Ven assisteren de trainers bij de training van de jeugdleden.

Toernooicommissie

aanspreekpunt: Marten Bolt

De toernooicommissie verzorgt alle interne Vrij Uit toernooien. Zij zorgen voor de planning en de organisatie van alle toernooien.

De traditionele toernooien bij Vrij Uit zijn:

  • Kersttoernooi                      : een mix en dubbel toernooi voor alle leden. Wordt gehouden in twee speelavonden voor kerst
  • Oliebollen toernooi            : een mix en dubbel toernooi  voor alle leden wordt gehouden tussen kerst en nieuwjaar
  • Paastoernooi                      : een mix en dubbel toernooi voor alle leden. Wordt gehouden in twee speelavonden voor pasen
  • Clubkampioenschappen : een enkeltoernooi voor alle leden. Er wordt in poule-vorm gespeeld, daarna volgens het knock-out systeem. Het wordt gehouden kort na het einde van de competitie (februari, maart).
  • Lintjestoernooi                    : een mix en dubbel toernooi voor alle leden. Wordt gehouden op de laatste speelavond.

Voor opgave voor toernooien of afmelden daarvoor contact opnemen met Marten Bolt.

Websitebeheer

aanspreekpunt: Roberto Velberg

Vrij Uit beheert in de vorm een website en een nieuwsbrief een stuk informatievoorziening naar de leden en derden.

De website wordt regulier geupdate. Bijdragen voor de website kunnen worden aangeleverd bij Roberto Velberg.

De nieuwsbrief verschijnt minimaal vier keer per seizoen voor alle leden. Hierin wordt het laatste verenigingsnieuws vermeld, maar ook informatie over aktuele clubactiviteiten, teamverslagen en algemene informatie opgenomen. Bijdragen voor de nieuwsbrief kunnen worden aangeleverd bij Roberto Velberg.