Verslag regiotoernooi 19 maart Workum

Verslag regiotoernooi 19 maart Workum

Dit was alweer het laatste regiotoernooi van dit seizoen. Het zit er helaas weer op. Deze keer hebben we met 17 jeugdleden van onze vereniging meegedaan. De zaal werd opgesierd met spandoeken van de verschillende verenigingen. Ook ons spandoek had een mooi plekje. Wees eerlijk, het was toch de mooiste van allemaal. Met dank aan onze superbegeleiders Tiny en Tineke! 
Veel van onze spelers waren in de C poule ingedeeld. Dit zorgde er voor dat we zelfs een wedstrijd hadden met alleen maar Vrij Uit spelers! Alsof het een willekeurige maandag avond was.

We vielen weer goed in de prijzen. Niet alleen de winnaars van dit toernooi kregen een prijs. Ook waren er prijzen voor de beste speler per poule van het afgelopen seizoen. Bovendien kreeg iedere deelnemer een vaantje.  En als klap op de vuurpijl werd natuurlijk  de grote beker voor de vereniging met het beste totaal resultaat weer uitgereikt. Die beker ging deze keer naar Balk. Heerenveen eindigde als 4e. Een prachtige score!
Hieronder alle prijswinnaars.
Poule B: 1e prijs Stefan Feenstra, 3e prijs Esmay Terpstra
Poule C: 2 prijs Nienke Sikkema, 3e prijs Maud Boonstra
Poule G: 1e prijs Tjeerd-Jan Heida
Dennis en Tjeerd-Jan kregen ook nog eens een prijs voor de beste speler in hun poule van het afgelopen seizoen.

Omdat dit het laatste toernooi was kregen alle deelnemers een muntje voor een lekkere versnapering.  Het was weer een fantastische dag. Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen!

Ook dit toernooi heeft onze vaste huisfotograaf René Boonstra weer prachtige foto’s gemaakt. Je vindt ze hier.

Reacties zijn gesloten.