Succesvol Paastoernooi

Succesvol Paastoernooi

Paastoernooi 2014

Ook dit jaar is er weer een succesvol paastoernooi georganiseerd door onze Marten, waarin vol passie werd gestreden voor een eervolle plaats in de ranglijst van winnaars. Echter, na een partij te hebben uitgespeeld moest er nog worden gedobbeld. Eén gooi door de verliezende partij en twee maal door de winnende partij . Je zal maar via  "bloed, zweet en tranen" een badmintonpartij hebben gewonnen en vervolgens met dobbelen twee keer een één gooien en de verliezende partij in één worp meer dan twee punten! …..  .  Best wel leuk als variatie op de traditionele puntentelling. Bijzonder plezierig was de deelname aan het toernooi door een aantal gasten uit onze buurclub  "het plûmke"  Uit verschillende reacties van leden uit beide clubs was te horen dat deze combinatie uitstekend is bevallen. Wellicht kan hier een vervolg aan worden gegeven. Al met al een gezellig en sportief verlopen toernooi!

Marten had als afsluiting van het toernooi een zakje paaseitjes voor alle deelnemers en voor de winnaars uit de verschillende categorieën een chocoladeversnapering van groot formaat.

De winnaars bij de dames waren: Annawiek Tinga met 11 punten,  Jildau Haga en Tiny van Amersfoort beide met 10 punten.

Bij de heren waren dat : Khosro Hoseini met 12 punten , Dirk Visser, Edwin de Lang, Peter Veltman en bauke Bontekoe ieder met 10 punten.

Top dobbelaars  waren bij de dames:Sanne ten Boom met 44 punten en Kirsten Bolt met 38 punten.

Bij de heren waren dat : Edwin de Lang met 54 punten en Jelte Veltman met 43 punten.

Marten, wederom bedankt voor de organisatie, waarbij het soms lastig was om een goede partij samen te stellen doordat een aantal leden niet op kwam dagen zonder zich  af te melden. 

Klik hier voor de foto's.
 

Reacties zijn gesloten.