Samenstelling competitieteams 2013 – 2014

Samenstelling competitieteams 2013 – 2014

Regio Noord van de badmintonbond heeft de indeling van de competitieklassen voor komend seizoen bekend gemaakt. Dit betekent dat de samenstelling van onze competitieteams voor komend seizoen nu ook vaststaat.

Het was dit jaar best een lastige klus om een teamindeling samen te stellen. Er waren veel wensen van de competitiespelers en een aantal mensen heeft aangegeven komend seizoen geen competitie te willen/kunnen spelen. Daarnaast was er lang onzekerheid vanuit de bond  wat betreft de indeling van de competitieklassen. Daarom hadden we twee mogelijke teamindelingen gemaakt. Als bestuur zijn we blij met de definitieve samenstelling van onze competitieteams. We hopen op een seizoen met veel speelplezier!

Klik hier voor de samenstelling en pouleindeling van onze competitieteams voor het seizoen 2013 – 2014 en de reservespelers.

Klik hier voor de indeling van de competitieklassen voor het seizoen 2013 – 2014 in Regio Noord van de badmintonbond.

Het eerste team speelt de thuiswedstrijden op zaterdagochtend. In de door-de-weeks competitie spelen we komend seizoen met vier teams. Deze teams spelen hun thuiswedstrijden op maandagavond.

Reacties zijn gesloten.