Regiotoernooi Workum 21 maart 2015

Regiotoernooi Workum 21 maart 2015

Op 14 maart vond alweer het laatste regiotoernooi van dit seizoen plaats. En wat voor toernooi! Omdat het bestuur van de regiotoernooien 30 jaar bestond, werd er een jubileum toernooi georganiseerd. Wat er precies ging gebeuren, was vooraf niet bekend. Alleen dat we al om 10.30 uur aanwezig moesten zijn. Gelukkig waren de meeste deelnemers, ondanks de omleiding door een afgesloten brug, op tijd. De zaal was versierd, gezellige muziek klonk door de zaal en iedereen was in een opperbeste stemming.
De ochtend begon met een clinic van de heren Dennis en Arless van BETA Badminton Entertainment. Dennis startte met een warming up terwijl opzwepende muziek uit de boxen schalde. Wat kan een warming up dan leuk zijn! Na deze pittige warming-up moesten de jeugdleden allerlei oefeningen doen, van loopoefeningen zonder racket tot verschillende slagen met racket.  Dennis legde alles enthousiast en met een grap en een grol uit. Hilarisch was de demonstratie van de beide heren waarbij ze o.a. gebruik maakten van een mega groot en een piepklein racket. En wat kunnen ze ontzettend goed badmintonnen! Al met al een fantastische clinic waar iedereen van genoten heeft.

Daarna werd het tijd voor het ‘serieuze werk’. Er moest immers nog een toernooi gespeeld worden. De wedstrijden werden weer fanatiek gespeeld, vaak met het zweet op het voorhoofd! Het resultaat mag er zijn. Alisha en Benjamin deden voor het eerst mee en pakten meteen de 2e en 3e prijs in poule A. Stefan won de eerste prijs in poule B en Mettina werd 1e in poule D. Een extra prijs was er voor Freek die over alle 5 regiotoernooien de beste was in poule B.  Gefeliciteerd allemaal! Natuurlijk heeft de rest ook ontzettend goed gespeeld. Daarom ontvangen alle deelnemers een vaantje. Van alle 9 verenigingen die meegedaan hebben is Heerenveen als 3e geëindigd. Een knappe prestatie van iedereen!
De dag werd afgesloten met voor iedereen een gebakje en een mooie bidon. Het was weer een leuke, gezellige en sportieve middag! Klik hier voor de foto’s van het toernooi.

Ook volgend seizoen kun je weer meedoen aan de regiotoernooien. In september worden jullie hierover geïnformeerd.

Reacties zijn gesloten.