Regiotoernooi Heerenveen 16 januari 2016

Regiotoernooi Heerenveen 16 januari 2016

Zaterdag 16 januari, een dag waarop sneeuw en storm werd voorspeld. Gelukkig viel het mee en kon iedereen op tijd Sportstad Heerenveen bereiken. Maar liefst 100 kinderen deden mee aan het toernooi! Een hele organisatie. Onze vereniging was met 23 jeugdleden goed vertegenwoordigd. Harstikke mooi! Het was dan ook een thuiswedstrijd voor ons. Wat weer een spannende partijen waarbij nipt gewonnen of verloren werd. Maar ook wedstrijden met een groot niveau verschil waardoor er soms een verschil van ruim 30 punten was. Soms heb je gewoon pech met de indeling. Hou in de gaten dat je niet meer dan 20 punten verschil hebt. Alles er boven wordt niet meegerekend!

Iedereen die meedoet heeft wat ons betreft een medaille verdiend. Maar zo werkt het helaas niet. Alleen de eerste drie van iedere poule krijgen een prijs. Uiteindelijk hebben we 6 medailles in de wacht gesleept. Deze moesten snel uitgereikt worden want de basketballers stonden te trappelen om de zaal over te nemen. De  ballen vlogen ons letterlijk om de oren.

Hieronder de medaille winnaars:
Poule B: 2e prijs Stefan Feenstra
Poule C: 2e prijs Klaske Stilma
Poule D: 2e prijs Dennis Postma
Poule E: 1e prijs Tim Visser, 2e prijs David Hemkes
Poule G: 1e prijs Tjeerd-Jan Heida

Allemaal van harte gefeliciteerd!

We hebben weer een fantastische middag gehad. Iedereen die meegedaan heeft ontzettend bedankt!

Het volgende toernooi is op 20 februari in Franeker. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mail naar jildau.haga@upcmail.nl. Is vervoer een probleem,   meld het dan even. Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden.

Klik hier voor de foto's. Neem ook eens een kijkje op Facebook

Reacties zijn gesloten.