Regiotoernooi Bolsward – 28 november 2015

Regiotoernooi Bolsward – 28 november 2015

Op zaterdag 28 november vond het 2e toernooi van dit seizoen plaats. Met 10 jeugdleden reisden we af naar Bolsward. Deze keer hadden we alleen jeugdleden in de B en C poule. Dat betekende dat onze jeugdleden regelmatig tegen en met elkaar moesten spelen. Zelfs een keer een partij met alleen maar BC Vrij Uit spelers! Iedereen vocht weer voor wat ie waard was. Dit resulteerde in 3 medailles. In de B poule won Nienke de 1e prijs en Eline de 2e prijs. Nieuwkomer Dennis won in de C poule de 3e prijs. Gefeliciteerd allemaal! Eline kon haar prijs helaas niet in ontvangst nemen omdat ze nog een belangrijke taak had; vlagdrager bij SC Heerenveen. Dat gold ook voor Patrick. Maar goed dat ze dat gedaan hebben want daardoor won SC Heerenveen met 3-0!

Het was weer een leuke, sportieve en gezellige dag! Klik hier voor de foto’s.

Het eerstvolgende toernooi is op 16 januari in Heerenveen. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag meedoen, meld je dan aan bij Jildau Haga.

Helaas mogen de competitiespelers dit seizoen niet meer mee doen aan de regiotoernooien. De regiotoernooien zijn alleen voor jeugdleden die geen mogelijkheid hebben om competitie te spelen. Dat zijn de spelregels van het toernooi en die kunnen we helaas niet veranderen.

 

Reacties zijn gesloten.