Regiotoernooi Franeker 20 februari 2016

Regiotoernooi Franeker 20 februari 2016

Zaterdag 20 februari reisden we met 11 jeugdleden af naar de mooie stad Franeker. Helaas hebben we daar niet veel gezien. Sporthal de Trije was vandaag ons domein. In een hal die een paar graden warmer was dan de buitentemperatuur. De fans op de tribune hielden de jas aan. Er werd zelfs iemand met een muts gesignaleerd. Geen overbodig luxe. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vol enthousiasme gingen de jeugdleden van start. Allemaal met het doel om een mooie partij te spelen en punten te pakken. Dat dat niet altijd lukt is soms zuur. Maar wat doe je als je met iemand speelt die de hele partij op z’n plek blijft staan? Niets dus. Je verlies nemen en weer doorgaan. Gelukkig waren er ook hele spannende partijen waarbij het tot het laatst onzeker was wie er zou winnen. Petje af voor al die partijen die jullie steeds weer met veel strijd aangingen!

Van de 11 deelnemers vielen er 4 in de prijzen. Een prachtige prestatie! Hieronder de jeugdleden die in de prijzen vielen.
Poule B: 3e prijs Abner Henneveld
Poule C: 2e prijs Patrick Veltman
Poule C: 3e prijs Delphin de Jong
Poule E: 1e prijs Dennis Postma
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Het volgende toernooi is op 19 maart in Workum. Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mail naar jildau.haga@upcmail.nl. Is vervoer een probleem, meld het dan even. Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden. Klik hier voor de foto’s. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina.

Reacties zijn gesloten.