Regiotoernooi 14 januari 2017 in Heerenveen

Regiotoernooi 14 januari 2017 in Heerenveen

 

Een thuiswedstrijd deze keer! En dat was te merken aan het deelnemersaantal. Op papier zouden maar liefst 16 jeugdspelers van BC VrijUit meedoen. Een mooi aantal! Helaas hadden we een ziekmelding en 2 spelers kwamen niet opdagen. Allemaal in de C poule. Ook andere verenigingen hadden te maken met ziekmeldingen. Een behoorlijke uitdaging voor de organisatie om het weer rond te krijgen. Dit zorgde voor de nodige vertraging; er moesten veel invallers gezocht worden. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Voor veel spelers was het hun eerste toernooi. Best wel spannend om in zo’n volle zaal wedstrijden te spelen met en tegen spelers die je niet kent. Alle jeugdleden hebben ontzettend hun best gedaan. Wat de uitslag ook was, winst of verlies, iedereen had er plezier in.

Dat sporten gezond is weten jullie allemaal. En bij gezond leven hoort natuurlijk ook gezond eten. Daarom waren we erg  blij met de sponsoring van een krat overheerlijk fruit door Poiesz Supermarkten. Een mooie actie!

Omdat we wat later klaar waren met het toernooi dan gepland, schoot de prijsuitreiking er helaas een beetje bij in. In sneltreinvaart werden de medailles uitgereikt. O.a. aan onze eigen Abner die 2e werd in de C poule! Gefeliciteerd Abner!

Wij hebben weer een gezellige sportieve middag gehad. Iedereen die meegedaan heeft ontzettend bedankt!

Het volgende toernooi  is op 11 februari in Bolsward. Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mail naar jildau.haga@upcmail.nl. Is vervoer een probleem, meld het dan even. Dan regelen we dat je met iemand anders mee kunt rijden.

Klik hier voor de foto’s.

Reacties zijn gesloten.