Verslag Open dag 19 september jl

Verslag Open dag 19 september jl

Badminton Nederland organiseerde voor de vierde keer de Week van het Badminton. Deze heeft plaatsgevonden van 14 tot en met 20 september 2015. In die week laten Badminton Nederland en haar badmintonverenigingen met open dagen zien hoe stoer, snel en gezond de badmintonsport is, maar ook hoe leuk en gezellig het is bij de badmintonvereniging.

Ook onze club heeft meegedaan met deze actie. Op zaterdag 19 september a.s. organiseerden wij onze 3e open dag in sportstad Heerenveen. Iedereen was welkom: junioren en senioren.

We hadden dit jaar 11 aanmeldingen voor deze dag, wat een mooi resultaat is. Rond 9.45 uur kwamen de eerste bezoekers in de zaal. De bezoekers werden warm ontvangen en de club en het badminton spel werd uitgelegd. Het eerste team speelde zijn eerste competitie wedstrijd (en gewonnen) en er waren diverse leden aanwezig om het badminton spel uit te leggen en een wedstrijdje te spelen. In totaal zijn alle 11 aspirant spelers gekomen. Er waren 6 senioren en 5 junioren op de open dag aan het badminton spelen. Hiervan hebben er 5 senioren en 4 junioren een vervolg gegeven om op de maandagavond terug te komen voor een paar proef lessen. Een heel mooi resultaat!
 
We bedanken iedereen,  die meegeholpen hebben om deze open dag tot een succes te maken. Klik hier voor een foto-impressie.
 
Namens Hennie, Simon, Jan en Pier
Reacties zijn gesloten.