Open dag badminton 10 september 2016

Open dag badminton 10 september 2016

Op 10 september vond de jaarlijkse open dag van BC Vrij Uit plaats in Sportstad Heerenveen. Een dag waarop we iedereen, jong en oud, de gelegenheid gaven om kennis te maken met de badmintonsport.

Tegen 10.00 uur kwamen de eerste bezoekers binnen. Na ontvangst en uitleg van leden van de vereniging gingen de deelnemers onder begeleiding of zelfstandig aan de slag. Al snel waren de eerste zweetdruppels zichtbaar. En dat kwam niet alleen door het mooie zomerweer. ‘Het is toch wel wat anders dan campingbadminton’ is een veelgehoorde reactie. En dat klopt! Probeer je op de camping de shuttle zo vaak mogelijk over te spelen, in de zaal gaat het er om dat je punten scoort door de tegenstander geen kans te geven de shuttle terug te slaan. Hoe leuk dit spel is hebben de deelnemers aan de open dag kunnen ervaren.
Tussendoor was er gelegenheid om even bij te komen onder het genot van een gezond tussendoortje en het broodnodige vocht.

Ook voor de leden van BC Vrij Uit was er gelegenheid om een shuttle te slaan. Een mooi moment om na de zomervakantie weer even in het badmintonritme te komen.
 
Rond 12.00 uur gingen de deelnemers moe maar voldaan naar huis. Enthousiaste reacties en blije gezichten maakten deze open dag een geslaagde dag. Klik hier voor een korte foto impressie.

Reacties zijn gesloten.