Meer badminton in december en januari

Meer badminton in december en januari

Voor de komende weken:

Badminton 5 december

Op 5 december is voor diegene die graag badmintonnen een gewone speelavond. Er zal op deze avond vooral partijen worden gespeeld onder genot van pepernoten.

Kersttoernooi

Op maandag 19 december vindt het Kersttoernooi plaats. Wat we dit jaar gaan doen blijft nog even een verrassing, maar we willen er wel een leuke en gezellige avond van maken op de laatste speelavond van het jaar.

Badminton op zaterdag

Op de volgende zaterdagen kan er door de jeugdleden vrijgespeeld worden:

-3 december (9.30 tot 13:00 uur)

-17 december (9.30 tot 13:00 uur)

– 7 januari (9.00 tot 12:30 uur)

Teven worden er op deze zaterdagen competitie gespeeld door diverse teams, je mag ze altijd komen aanmoedigen.

Toernooi 30 december 2016

Op vrijdagmiddag 30 december is er een "dorpen uitwisseling cirquit" (DUC) in Appelscha. Is een gezellig oliebollen toernooi, geef je op bij Jildau ( jildau.haga@upcmail.nl ) of even bij een van de begeleiders.

Regiotoernooi 14 januari 2017

Op zaterdagmiddag 14 januari wordt er een regiotoernooi in Heerenveen gehouden. Dit toernooi is voor niet competitie spelende jeugd en voor competitiespelers die in de 4de of 5de klasse spelen. We gaan er vanuit dat iedereen die hieraan mee mag doen, aan dit toernooi meedoet. Heb je een reden om je af te melden, graag even bij Tiny, Tineke, Jan of Henk afmelden.

Extra training kerstvakantie 

Omdat er op 7 januari competitie is voor alle teams, is het voor de competitieteams mogelijk om een keer extra te trainen bij de senioren op maandag 2 januari 2017. De training zal beginnen om 19:45 tot 21:15 uur.

 

Groetjes,

trainers & jeugdbegeleiders

Reacties zijn gesloten.