Geef je op voor training, competitie en indelen

Geef je op voor training, competitie en indelen

Vanaf nu kun je je opgeven voor de seniorencompetitie voor het seizoen 2013 – 2014. Dus wil je je krachten wel eens meten met badmintonspelers van een andere vereniging, geef je dan op! Vooral aan dames is behoefte. Dus dames ga het gewoon eens proberen. Wil je niet vast in een competitieteam omdat je niet iedere keer wilt spelen,  dan kun je je ook als invaller opgeven.

Je kunt je opgeven voor de competitie en de training via dit formulier. Daarnaast kun je je vanaf maandag 11 maart opgeven op de speelavond. Er zijn twee weken lang formulieren op de speelavond aanwezig waarmee je je ook kunt opgeven voor de competitie. Zoek het formulier met je naam er op en vul het in en deponeer het in de daarvoor bestemde doos.

Voor de training kun je je op dezelfde manier opgeven. Op het aanmeldformulier kun je bovendien aangeven voor welke onderdelen van het badmintonspel je graag extra aandacht wilt op de training.

Voor het seizoen 2013 – 2014 zijn we nog op zoek naar indelers voor onze speelavond. De indeler stelt op de speelavond de partijen samen voor de aanwezige spelers. Als je je opgeeft word je maximaal twee keer ingezet. Als je dat prettig vindt kun je de eerste keer dat je gaat indelen worden begeleid door een bestuurslid.

Je kunt je via hetzelfde formulier opgeven. Je kunt je ook opgeven als indeler door het invullen van het formulier dat vanaf 11 maart op de speelavond aanwezig is zoals hierboven aangegeven.

Reacties zijn gesloten.