Geef je op voor training, competitie, indelen: seizoen 2016-2017

Geef je op voor training, competitie, indelen: seizoen 2016-2017

Het voorjaar is pas net begonnen, maar als bestuur zijn we al weer bezig om na te denken over komend seizoen.Graag horen we van je of je komend seizoen (2016-2017) wilt trainen en meedoen met de seniorencompetitie.

Voor komend seizoen zijn we ook weer op zoek naar indelers voor onze speelavond. De indeler stelt op de speelavond de partijen samen voor de aanwezige spelers. Als je je opgeeft word je maximaal twee keer ingezet. Als je dat prettig vindt kun je de eerste keer dat je gaat indelen worden begeleid door een bestuurslid.
 
Vanaf nu kun je je opgeven voor de seniorencompetitie voor het seizoen 2016-2017. Dus wil je je krachten wel eens meten met badmintonspelers van een andere vereniging, geef je dan op! Wil je niet vast in een competitieteam omdat je niet iedere week wilt spelen,  dan kun je je ook als reserve opgeven. Competitieteams worden altijd in overleg met de competitiespelers samengesteld. Als er genoeg dames beschikbaar zijn kunnen we gemengde teams samenstellen. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen er één of meerdere herenteams worden samengesteld. Als er voldoende herenteams zijn in onze regio dan wordt er weer een herencompetitie georganiseerd. Deze zal na de herfstvakantie beginnen.
Via onderstaand formulier kun je aangeven of je komend seizoen mee wilt doen aan de competitie en de training en of je wilt indelen.
 

Vul dit formulier a.u.b. voor 23 april 2016 in, ook in als je niet competitie wilt spelen, trainen of indelen.

 
[vfb id=11]
Reacties zijn gesloten.