Geef je op voor training, competitie en indelen voor seizoen 2014 – 2015

Geef je op voor training, competitie en indelen voor seizoen 2014 – 2015

Het voorjaar is begonnen. Voor het bestuur al weer tijd om na te denken over komend seizoen. Graag horen we van je of je komend seizoen (2014 – 2015) wilt trainen en meedoen met de seniorencompetitie.

Voor komend seizoen zijn we ook op zoek naar indelers voor onze speelavond. De indeler stelt op de speelavond de partijen samen voor de aanwezige spelers. Als je je opgeeft word je maximaal twee keer ingezet. Als je dat prettig vindt kun je de eerste keer dat je gaat indelen worden begeleid door een bestuurslid.

Vanaf nu kun je je opgeven voor de seniorencompetitie voor het seizoen 2014 – 2015. Dus wil je je krachten wel eens meten met badmintonspelers van een andere vereniging, geef je dan op! Wil je niet vast in een competitieteam omdat je niet iedere week wilt spelen,  dan kun je je ook als reserve opgeven.

Via dit formulier kun je aangeven of je komend seizoen mee wilt doen aan de competitie en de training en of je wilt indelen. Vul dit formulier a.u.b. voor 8 april 2014 in, ook in als je niet competitie wilt spelen, trainen of indelen.

 

Reacties zijn gesloten.