De nieuwe website is online !

De nieuwe website is online !

De oude website was sinds 2005 online. Sinds die tijd is de lay-out niet gewijzigd, dus tijd voor een update. De ontwikkelingen op websitegebied hebben echter ook niet stil gestaan dus naast een nieuwe lay-out is ook de opzet van de website gewijzigd en zijn vele nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten.

indeling naar junioren, senioren en competitie

In het menu zie je dat er een apart menuonderdeel is voor junioren, senioren en competitie. Daarnaast zijn ook de nieuwsberichten gecategoriseerd naar junioren, senioren en competitie.


meer aandacht voor sponsors

Op vrijwel elke pagina vindt je aan de rechterkant een slideshow van onze sponsors. Als je op een logo klikt ga je naar de website van de betreffende sponsor. Daarnaast is er een menuonderdeel over de mogelijkheden van sponsoring.


meer dynamiek

Op de pagina's van junioren, senioren en competitie vindt je zogenaamde sliders.


koppelingen pagina's en nieuwsberichten met sociale media

Onder elk nieuwsbericht en elke pagina vindt je deze iconenbalk. Hiermee kun je een nieuwsbericht of pagina linken aan je sociale media accounts. Ook kun je een nieuwsbericht of pagina mailen naar een vriend(in)/collega.


activiteitenkalender voor junioren, senioren en competitiespelers

Alle activiteiten die plaatsvinden kun je vinden in de activiteitenkalender. De activiteiten zijn gecategoriseerd naar junioren, senioren en competitie. Elke categorie heeft een eigen kleur. Op de homepagina zie je aan de rechterkant de komende 5 activiteiten van alle categorieën. Op de pagina's van de junioren zie je alleen de komende 5 activiteiten van de junioren. Evenzo bij de senioren- en competitiepagina's. Daarnaast kun je de activiteitenkalender ook benaderen via het menu. Als je op een activiteit klikt verschijnt er meer informatie over die activiteit.


zoek-functionaliteit

Deze functionaliteit vind je rechtsboven op de website.


foto-albums

De foto-albums zijn te vinden via het menuonderdeel Foto's. Als je op een foto-album klikt verschijnen alle foto's van het foto-album. Als je op een foto klikt uit een foto-album klikt wordt er een vergroting weergegeven.


links naar de Hyves- en Facebookpagina van BC Vrij Uit

Deze iconen vind je rechtsboven op de website.


RSS-feed.

Het middelste icoon is de RSS-feed. Deze vindt je rechtsboven op de website. Als je je abonneert op de RSS-feed word je op de hoogte gehouden van het verschijnen van nieuwe berichten op de website.

Reacties zijn gesloten.